fbpx skip to Main Content

Είμαι ιδιοκτήτης ακινήτου: υπάρχουν καινοτόμοι τρόποι για να προωθήσω την ιδιοκτησία μου;

Πώς μπορώ να αυξήσω το ποσοστό πληρότητας της οικογενειακής μου ξενοδοχειακής επιχείρησης;

Κάνεις παρόμοιες σκέψεις;

Αν κάνεις παρόμοιες σκέψεις, έχεις ήδη πολύ καλούς λόγους για να συμμετέχεις στο Δίκτυό μας! Επωφελήσου από την εμπειρία μας, την πείρα μας στα κοινωνικά δίκτυα και τις χιλιάδες θετικές κριτικές μας στις διάφορες πλατφόρμες.

7 λόγοι (+ 1 bonus) για να συμμετέχεις στο Δίκτυό μας

1. Θέλω να προσελκύσω επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Οι συνεργάτες μας εντάσσονται κάτω από το δικό μας προφίλ στις διάφορες πλατφόρμες κρατήσεων. Έχουμε φιλοξενήσει με επιτυχία πάνω από 12.000 επισκέπτες από 69 χώρες, σε περισσότερα από 100 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε μια ομάδα που μιλάει πολλές γλώσσες και οι φιλοξενούμενοί μας επωφελούνται από αυτό, επειδή τους κάνουμε να νιώθουν περισσότερο σαν… το σπίτι τους!

2. Χρειάζομαι υποστήριξη στη διαχείριση των κρατήσεών μου 24/7

Η ομάδα μας ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις και τις κρατήσεις σε 24 ώρη βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο μέσος χρόνος ανταπόκρισης σε ερωτήματα στα ακίνητα στα οποία έχουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση είναι κάτω από 4 λεπτά τους.Εμείς διαχειριζόμαστε όλη την επικοινωνία με τους επισκέπτες καθώς και την επίλυση των όποιων θεμάτων προκύψουν κατά την διαμονή τους.

3. Τι κόστος έχει; Δεν θέλω να ξοδέψω χωρίς να έχω αποτελέσματα

Αυτή είναι μια υπηρεσία βάσει απόδοσης. Ως ιδιοκτήτης, δε χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, ούτε άλλες κρυφές χρεώσεις. Αμοιβόμαστε με ποσοστό επί των πωλήσεων και υπάρχουν 2 μοντέλα συνεγασίας. Στο μοντέλο όπου συντάσεται μισθωτήριο συμβόλαιο, η ελάχιστη διάρκεια συνεργασίας είναι 1 έτος.

4. Χρειάζομαι επαγγελματικές φωτογραφίες για την καλύτερη προβολή του ακινήτου μου

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους φωτογράφους, που θα επισκεφτούν και θα πάρουν δωρεάν επαγγελματικές φωτογραφίες του χώρου σου. Αυτές οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρία μας για την καλύτερη προβολή και προώθηση της ιδιοκτησίας σου.

5. Θέλω να προωθήσω το ακίνητό μου δωρεάν

Βάζουμε τη διαφήμισή σου σε πάνω από 10 ιστοσελίδες, διάσημες σε όλο τον κόσμο∙ συμπεριλαμβάνονται οι Airbnb, HomeAway, Booking, Agoda, κλπ. Η εμπορική μας ομάδα θα εστιάσει στις ανάγκες σου, θα ελέγξει τον ανταγωνισμό και θα δημιουργήσει την καλύτερη στρατηγική για να μεγιστοποιήσει την προβολή της περιουσίας σου και, έτσι, τις ενοικιάσεις σου.

6. Έχω ατομική επιχείριση και δεν προλαβαίνω να κάνω σωστή διαχείριση

Η ομάδα μας συντάσσει την περιγραφή του ακινήτου σου και τονίζει τα δυνατά του σημεία. Αναρτούμε και διαχειριζόμαστε τις διαφημίσεις σου και επίσης συγχρονίζουμε το ημερολόγιό σου. Φροντίζουμε τα πάντα για λογαριασμό σου: τη διαθεσιμότητα, τις τιμές, τις κρατήσεις, τις διαδικτυακές πληρωμές και απαντούμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τις κλήσεις από τους επισκέπτες σου. Ανάλογα με την τοποθεσία του ακινήτου σου και το μοντέλο συνεργασίας που έχεις επιλέξει, μπορούμε να το διαχειριζόμαστε πλήρως: να οργανώνουμε και να πληρώνουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας, να πληρώνουμε τους λογαριασμούς, να λύνουμε επείγοντα θέματα ή ζητήματα συντήρησης. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, σου ταχυδρομούμε ηλεκτρονικά ένα λεπτομερές αντίγραφο κάθε καινούριας κράτησης και μια μηνιαία αναφορά της δραστηριότητας του ακινήτου σου.

7. Πολιτική Πληρωμών και Ακυρώσεων

Έχουμε μία αυστηρή πολιτική ακυρώσεων. Γι’ αυτό το λόγο, οι κρατήσεις των τελευταίων ετών μας ήταν 98% επιτυχώς ολοκληρωμένες!Η καταβολή του ενοικίου ως ποσοστό επί των πωλήσεων, στο μοντέλο συνεργασίας όπου έχουμε συνάψει μεταξύ μας μισθωτήριο συμβόλαιο, γίνεται μία φορά το μήνα.

Bonus: Χαμηλότερη Φορολογική επιβάρυνση

Όπως ενδεχομένως γνωρίζεις, όταν προωθείς το ακίνητό σου μόνος σου, εκτός από το χρόνο που επενδύεις , έχεις και λειτουργικά έξοδα (ρεύμα, καθαρισμός κτλ) τα οποία δεν εκπίπτουν, από το εισόδημα του ακινήτου. Συγκεκριμένα ο φόρος επιβάλεται στο 95% του μικτού εισοδήματος, δηλαδή επιβάλεται φόρος και επί της προμήθειας που χρεώνει η κάθε πλατφόρμα (π.χ.Airbnb , booking)!

Στη περίπτωση που εκμισθώνεις το ακίνητο στην εταιρεία μας , ο φόρος επιβάλεται στο καθαρό ενοίκιο που εισπράτεις από τα οποίο έχουν αφαιρεθεί τα έξοδα. Άρα η φορολογική σου επιβάρυνση μειώνεται.

Τέλος εξοικονομείς χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλεις κάθε μήνα, αναλυτικά τις δηλώσεις στο TAXIS. Το κάνουμε εμείς για σένα!

Θα συμμετέχεις στο Δίκτυό μας;

Τι σκέφτεσαι;  Άφησέ μας να αυξήσουμε τις κρατήσεις σου ή να σε βοηθήσουμε να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα από το ελεύθερο ακίνητό σου. Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που βρίσκεται παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου όσο είναι δυνατό πιο σύντομα, για να ορίσουμε ένα ραντεβού και για να σου προσφέρουμε την εκτίμησή μας. Είναι δωρεάν!

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαχείριση ακινήτου

  Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

  Email (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Διεύθυνση ακινήτου (απαραίτητο)

  Τύπος ακινήτου (απαραίτητο)

  Πείτε μας δυο λόγια για το λόγο που επικοινωνείτε μαζί μας (απαραίτητο)

  Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο από τη στιγμή που θα λάβουμε το Αίτημά σου, με περισσότερες λεπτομέρειες και -προτιμότερο- το κλείσιμο ενός ραντεβού.

  Back To Top